Китайсько-українська академія Сянчу зі зняття з експлуатації АЕС візьме участь у науковій виставці технологій та інновацій у Києві

З 21 по 24 листопада у Міжнародному виставковому центрі проходитиме Міжнародний форум «Innovation market», в рамках якого відбудеться китайсько-українська наукова виставка технологій та інновацій.

Спільне китайсько-українське підприємство «Китайсько-українська академія Сянчу зі зняття з експлуатації АЕС», створене навесні цього року, представлятимуть фахівці Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ), Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України та ТОВ «Ціндао Сянчу Енерджі Девелопмент Груп» (Qingdao Xianchu Energy Development Group), Китай.  

У рамках заходу представники української та китайської сторін продемонструють технології, які можуть застосовуватися під час ядерних аварій та представлять спільні українсько-китайські розробки в галузі робототехніки, що можуть застосовуватись для ліквідації аварій на ядерних об’єктах. Під час Форуму фахівці ознайомлять гостей із технологіями реабілітації радіаційно забруднених територій, які планується застосовувати в Китаї та які використовувалися в Чорнобильській зоні відчуження.

В рамках заходу також буде презентовано спільне китайсько-українське підприємство «Китайсько-українська академія Сянчу зі зняття з експлуатації АЕС» та його перші результати діяльності.

У Форумі візьмуть участь більше 300 компаній з усього світу. Даний захід – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів startup проектів з потенційними споживачами.

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд.

Адреса: Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект, 15), павільйон №1, вхід 1-С.

Графік роботи виставки: 21 – 23 листопада з 10:00 до 18:00, 24 листопада – з 10:00 до 17:00.

Контакти:

Тетяна Вербицька, прес-секретар ДНТЦ ЯРБ

   (тел. +38067-104-50-50; e-mail: tv_verbytska@sstc.com.ua)

Оксана Кучерява, начальник відділу зв’язків з громадськістю ДНТЦ ЯРБ

  (тел. +38097-163-04-23; e-mail: oy_kucheryava@sstc.com.ua)