Постанова ВР України про проведення парламентських слухань на тему: “30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи”

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про проведення парламентських слухань на тему: “30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи”

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 16 березня 2016 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: “30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи”.

2. Кабінету Міністрів України до 1 березня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організації та методичного забезпечення слухань.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, спеціалістів наукових установ.

5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.

6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та фінансування видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

7. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

Джерело: Офіційний веб-портал Верховної Ради України